Pravila nagradnog natječaja „Zagrepčanka 512“

ČLANAK 1.

PRIREĐIVAČ NATJEČAJA

Nagradni natječaj „Zagrepčanka 512“ (u daljnjem tekstu: Nagradni natječaj) priređuje Društvo športske rekreacije Aktivan život, Zvonimirova 59, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Priređivač), a s ciljem promocije utrke Zagrepčanka 512 na službenoj Facebook stranici priređivača (https://www.facebook.com/events/950712908610133/). Natječaj se provodi u Republici Hrvatskoj te nije ni na koji način povezan s Facebookom. Facebook ne sponzorira niti promiče ovaj Nagradni natječaj. Sva pitanja, primjedbe ili pritužbe u svezi ovog Nagradnog natječaja upućuju se Priređivaču, a ne Facebooku. Podaci koje sudionici daju koristit će se samo za provođenje ovog Natječaja.

ČLANAK 2.

PRAVO NA SUDJELOVANJE

Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe imaju pravo sudjelovati uz suglasnost roditelja ili staratelja, koji, u slučaju dobitka nagrade, nagradu i preuzimaju. Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju nemaju Priređivača, kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

ČLANAK 3.

TRAJANJE I OBJAVA POBJEDNIKA

Nagradni natječaj počinje 14. studenog 2019. u 14:00 i završava 17. studenog 2019. u 23:59 (u daljnjem tekstu: Vrijeme trajanja Nagradnog natječaja). Dobitnici nagrada biti će objavljeni 18. studenog 2019. na Facebook stranici Priređivača.

ČLANAK 4.

NAČIN SUDJELOVANJA

Za sudjelovanje u Nagradnom natječaju, Sudionik treba u komentaru ispod objave koja komunicira natječaj na Facebook stranici Priređivača treba napisati jednu od utrka u sklopu Zagrepčanke 512 (SOLO, DUO ili MEGA) koju želi trčati. Ukoliko osoba koja prijavljuje ne želi iskoristiti besplatnu startninu može ju prenijeti na drugu osobu.

Prijava pod različitim identitetima nije dopuštena kao ni prijava pod lažnim profilima. Priređivač će provjeriti legitimnost svake prijave i može diskvalificirati iz natječaja one Sudionike za koje postoji sumnja da se ne pridržavaju pravila ovog natječaja.

Jedna osoba može jednom u komentar napisati samo jednu utrku.

ČLANAK 5.

NAGRADE

Nagrade se dodjeljuju slučajnim odabirom komentara ispod Nagradnog natječaja putem aplikacije commentpicker.com. Nagrađen će biti ukupno 3 komentara s ukupno 3 nagrađene osobe, a njihova imena biti će objavljena na Facebook stranici Priređivača.

Nagrada:

3x besplatna startnina za utrku Zagrepčanka 512 (SOLO, DUO ili MEGA).

Nagrade se ne mogu zamijeniti za druge proizvode, niti se mogu zamijeniti za novac. Ako se nagrada ili neki njen dio, iz bilo kojeg razloga ne može dodijeliti, Priređivač zadržava pravo da tu nagradu zamijeni drugom nagradom iste vrijednosti. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu po Nagradnom natječaju.

U slučaju da se u Nagradni natječaj uključi manji broj sudionika od broja nagrada predviđenih nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

ČLANAK 6.

DOBITNICI

Dobitnici će biti objavljeni u komentaru ispod objave koja komunicira Nagradni natječaj dan nakon završetka natječaja te će u istom komentaru biti zamoljeni da se jave u inbox pretinac Facebook stranice Volim trčanje u roku od najviše 72 sata. Dobitnici će svoju nagradu preuzeti za vrijeme službene podjele startnih brojeva utrke Zagrebački noćni cener. Od Dobitnika ćemo zatražiti osobne podatke samo u svrhu preuzimanja nagrada kao i prijavu na utrku putem www.utrka.com sustava.

U slučaju da se utvrdi da dobitnik ne ispunjava uvjete ili da je na neki drugi način povrijedio pravila Nagradnog natječaja nagrada mu neće biti dodijeljena.

ČLANAK 7.

UVJETI SUDJELOVANJA

Kao uvjet za sudjelovanje, sudionici su suglasni da se Priređivač, Facebook Inc., te svi zaposlenici i predstavnici istih, oslobađaju od svake odgovornosti za štetu te neće odgovarati za štetu nastalu sudionicima uslijed bilo kakve povrede, gubitka ili štete bilo koje vrste nastale osobama ili imovini, kao ni za razočaranje proizašlo u cijelosti ili djelomično, izravno ili neizravno, iz sudjelovanja u Nagradnom natječaju, nemogućnosti sudjelovanja u Nagradnom natječaju ili prihvata, posjedovanja, zloporabe ili uporabe bilo koje nagrade.

ČLANAK 8.

Priređivač ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
  • (ne)funkcioniranje Interneta i Facebooka i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;
  • ako sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba Priređivač ima pravo takve sadržaje ukloniti bez obrazloženja;
  • Priređivač također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

ČLANAK 9.

Priređivač zadržava pravo promjene ovih pravila u bilo kojem trenutku.

U Zagrebu, 14.11.2019.

Društvo športske rekreacije Aktivan život