Ponesite aktivnosti sa sobom uz vívosport, najnoviji GPS pametni mjerač aktivnosti tvrtke Garmin

 

Najnoviji u liniji mjerača aktivnosti tvrtke Garmin je vívosport, pametni mjerač aktivnosti1 s Elevate cjelodnevnim mjerenjem pulsa na zapešću i GPS-om za točno praćenje svake šetnje, trčanja i vožnje.

 

Uz uvijek uključen Garmin Chroma zaslon u boji osjetljiv na dodir i nove sportske aplikacije za sve, od treninga snage do biciklizma i kardio vježbi, vívosport je optimiziran i za unutarnji i za vanjski trening. Pametne obavijesti vas ostavljaju povezanima i kada se prebacujete s jedne aktivnosti na drugu, a alati za praćenje kondicije i wellnessa pružaju vrijedne informacije kao što su kondicijska dob i razina stresa. Siguran za nošenje tijekom kupanja i tuširanja2 s autonomijom baterije od 3 do 7 dana u pametnom načinu rada i 8 sati u GPS načinu rada, ovaj ultra tanki mjerač aktivnosti izrađen je za život u pokretu.

 

Shvaćamo da mnogi korisnici radije vježbaju s tankom fitness narukvicom, ali ne žele se odreći funkcija za fitness i povezivanje koje se obično nalaze na pametnim satovima“, rekao je Andrew Silver, Garmin EMEA voditelj grupe proizvoda. “Uz vívosport, dobivate najbolje od pametnog mjerača aktivnosti i sportskog sata u ultra tankom i elegantnom dizajnu.

 

vívosport sadrži korisne alate za praćenje stanja kondicije, uključujući VO2 max i kondicijsku dob  koji vam pružaju vrijedne podatke za praćenje promjena u vašoj razini kondicije. Povećana aktivnost – poput šetnje psa ili treninga za utrku na 5 km – poboljšat će ove parametre tijekom vremena.

 

vívosport pruža funkciju cjelodnevnog praćenje stresa mjerenjem vaše varijabilnosti pulsa (HRV). Mogućnost uvida u trenutačnu razinu stresa na zapešću i duljeg perioda stresa na Garmin Connect-u omogućuje vam prepoznati obrasce i razmotriti promjenu načina života kako biste izbjegli ili se bolje nosili sa stresnim situacijama. Brojač četverostrukog udaha za opuštanje omogućuje vam ravnotežu stresa i odmora.

 

Uz ugrađene sportske aplikacije za hodanje, trčanje, vožnju biciklom, kardio i trening snage, vívosport je savršen pribor za trčanje susjedstvom, svladavanje visoko intenzivnog intervalnog treninga (HIIT) ili brojanje ponavljanja i setova vježbanja u teretani. Zahvaljujući Garmin Move IQ funkciji, vívosport prepoznaje različite aktivnosti, a uz funkciju automatskog pokretanja automatski će početi i zaustaviti mjerenje trčanja i šetnje.

 

 

 

Vaši voljeni mogu biti bezbrižni dok vježbate na otvorenom uz LiveTrack4 funkciju koja prati aktivnost i lokaciju u stvarnom vremenu. Osobe koje vi odredite primat će pozivnice putem e-poruke, Facebooka ili Twittera s vezom na web stranicu koja uključuje poziciju vašeg vívosport uređaja. vívosport je jedini mjerač aktivnosti s LiveTrack funkcijom.

 

Ostanite povezani dok se krećete uz vibracijska upozorenja za poruke e-mail i tekstne poruke, pozive, podsjetnike iz kalendara, obavijesti iz aplikacija, novonastale promjene na društvenim mrežama i drugo s kompatibilnog pametnog telefona4. Omogućena je i kontrola glazbe na pametnom telefonu putem vívosport uređaja, slanje upozorenja za pronalaženje zagubljenog pametnog telefona i kontrola Garmin VIRB kamera (prodaju se zasebno).

 

vívosport se tijekom dana automatski sinkronizira s mobilnom aplikacijom Garmin Connect kako biste spremili statistiku za lakši pristup kasnije. U Garmin Connect-u, besplatnoj online zajednici, možete vidjeti svoje vježbe, aktivnosti vježbanja snage, razinu stresa i obrasce spavanja prikazane na detaljnim grafikonima. Pregledajte vježbe na otvorenom na detaljnim kartama, natječite se u tjednim izazovima i povežite se s drugim fitnes entuzijastima, izravno s kompatibilnog pametnog telefona ili računala.

 

1 Posjetite Garmin.com/ataccuracy

2 Posjetite Garmin.com/waterrating

3 Standardna uporaba; trajanje baterije ovisi o uporabi i odabranom načinu rada

4 Kada je uparen s kompatibilnim pametnim telefonom; pogledajte Garmin.com/ble

 

Tags

| |